Årets julegåve: Os Fotball Sesongkort 2023

For nokre øyeblikk me har fått på Kuventræ i år; mykje offensiv og attraktiv fotball, og stort oppmøte frå den 12-mann på tribunen - det har gjeve minner for livet! Det er med stor glede me kan presentere sesongkortet for 2023, også denne gang med ei rekkje rabattordninger hos lokale aktører! Og sikrer du deg sesongkortet før nyttår får du eit Os-skjerf med på kjøpet!

(Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball).

Sikre deg sesongkort før nyttår og få Os-skjerf med på kjøpet!

- Til neste år er det ikkje bare knallgod fotball som følger med sesongkortet på Kuventræ, når det no også er knallgode rabatter med i prisen. Dette er eit supert kjøp til deg sjølv, eller kanskje som julepresang til ein som liker å sjå god lokalfotball, og som kanskje også liker gode priser. Og alle som sikrer seg sesongkortet før nyttår får eit Os-skjerf med på kjøpet, seier Even Ryland Olsen frå markedsutvalet. 

Sesongkortet for 2023 gjev fri entré på alle heimekampene til Os sitt herrelag og damelag, samt ei rekkje rabattordninger hos lokale aktører. Prisen er 600,- kroner og kan kjøpes via Vipps og hos flere av aktørene der rabattene gjeld. 

Stor underhaldning; mange mål og fulle tribuner med engasjerte tilskodarar!

Kun opprykkslaget Lyn skåra fleire mål enn herrelaget sine 72 mål i serien, som også er heilt i skåringstoppen i Norsk Tipping-ligaen nasjonalt, pluss skåringsfester i cupen. Blant anna 7 mål mot to Obosliga-motstandarar, 6 mot Åsane og 1 mot Brann. Med god støtte frå tribunen kom herrene våre på ein sterk 3.plass, og til 2.runde i cupen!

 

Sesongkortet vil gi rabatter hos følgende lokale aktører: 

Me kjem tilbake med meir informasjon om rabattordningane for sesongkortet 2023!

Sesongkortet kan kjøpes på følgende måter

- Vipps 600 kr til Os Fotball 2020 og merk betalinga med "Sesongkort 2023"
- Kortet kan hentes i klubbhuset (nærare informasjon på nyåret)

 

Annonse: