Bli med på EM-fest i Vognhallen

Storskjerm med kvartfinaler, grilling, EM-studio, fotballquiz, musikk, skjenkeløyve - på laurdag blir det enorm stemning med EM-fest i Vognhallen!

Foto: Kjetil Vasby Bruarøy, Midtsiden. 


Dørene åpner kl. 17.00 med oppladning til storkampen mellom England mot Sveits som startar kl. 18.00, før Nederland - Tyrkia står for tur kl. 21.00. I mellom slaga blir det fotballquiz, EM-studio med Davy Wathne, samt det vil vere mogleg å kjøpe seg grillmat og arrangementet har skjenkeløyve. Så her er det duka for ein enorm EM-stemning! 

Det blir ikkje mogleg å reservere bord, men du kan sikre deg billett gjennom å forhåndskjøpe via deltaker.no. Forhåndbestilling stenger kl. 23.00 fredag 5.juli, resten blir solgt i døra på laurdag. Ein billett koster 100kr, som i tillegg gjev fri inngang på Catten Nightclub same kveld. 

Det er 18-års aldersgrense på arrangementet og EM-festen varer til kl. 01.00 natt til sundag. 

Link til billettkjøp: Billett til EM-kveld i Vognhallen

Bli med på EM-festen! 

Dugnad:

Me har behov for dugnadshjelp til arrangementet, og vil du vere med å bidra til EM-fest er du hjertelig velkommen på laget! Ta kontakt med Endre Brenne på endre@osfotball.no eller Elisabeth Nedrelid på elisabeth.nedrelid@gmail.com 

Oppsummering: 

  • Dørene åpner kl. 1700 med storkamp, England- Sveits, klokka 1800. 

  • Det blir to kvartfinalar, Fotballquiz, sal av grillmat, musikk og enorm EM stemning! 

  • Det blir ingen moglegheit for bordreservering. men du kan sikre deg billett gjennom å forhåndskjøpe via deltaker.no. Forhåndsbestilling stenger 2300 fredag 5.juli, resten blir solgt i døra på lørdag. 

  • Billett koster 100kr og gjev i tillegg fri inngang på Catten Nightclub same kveld.

  • 18 års aldersgrense. 

  • EM Studio med Davy Wathne mellom kampane! 

  • EM Festen varer til 0100 natt til sundag!

 

Annonse: