- Det har totalt sett vore ein bra sesong for damelaget!

Damelaget kan sjå tilbake på mykje positivt i 2023 - trenar Ørjan Sandal oppsummerer sesongen her.

- Det viktige for oss dette året har vært å skape en god treningskultur, gjennom å øke treningsmengden gradvis gjennom året, og skape forståelsen for hvor viktig det er å trene mye, for å oppnå framtidige gode resultater. Spillerne har lagt ned en fantastisk god jobb, og selv om det til tider, spesielt utover høsten, har vært mange slitne spillere, både i hodet og i kropp, så har de stått i det, og virkelig lagt ned en god innsats, seier Ørjan Sandal. 

Sandal fortel vidare at den auka treningsmengden til dels har gått utover kortsiktige prestasjoner og resultat, men er ein viktig del av ein langsiktig plan. 

- Denne økte treningsmengden, har naturligvis til tider gått utover både prestasjoner og resultater i kamper. Men vi har visst at slik ville det bli, for det kreves sitt av både slit og innsats for at vi skal ta nye steg i framtiden. Vi ønsker å være ganske brukbare i 2024, mens i 2025 skal vi være gode! 

Årets seriespel i 3.divisjon hadde ein ny vri, der dei fem best plasserte laga etter vårsesongen, gjekk vidare til ein orpprykksserie, medan dei resterande laga danna ei eigen pulje for å unngå nedrykk. Våre damer kom litt skeivt ut frå hoppkanten og enda på 7.plass i vår, men viste strålande form i haustsesongen som enda på 2.plass av 7. 

- Det er absolutt er resultat vi er fornøyd med. Så ønsker vi i 2024 å nærme oss litt mer de beste lagene, slik at vi kanskje kan være med å lukte litt på de som kjemper om opprykk.

- Viktigst av alt: Vi er veldig unge, og veldig treningsivrig gruppe, som har greid å bygge opp imponerende treningsholdninger, både når det gjelder fellestreninger, egentreninger og det å ta vare på kroppen gjennom restitusjon. Spillerne legger ned en fantastisk god jobb, for de vet hva som må til, for at vi skal bli best mulig på sikt. Resultatene vil fortsatt svinge i sesongen som kommer, men vi går noen veldig gode år i møte etter hvert! 

Me gler oss over stor utvikling, og til å følgje utviklinga til flaggskipet vårt på damesida! Framtida er lys! 

Annonse: