KIWI BAMA CUP ´23

Medlemmer: Velg dugnadsvakt til Os Kiwi Bama-Cup 2023

Me er heldige som har ein utruleg god dugnadskultur i klubben, der foresatte og frivillige bidrar på arrangementer, kioskvakter og diverse. Vårt største arrangement; Os Kiwi Bama-Cup, er like rundt hjørnet med rekordstor lagspåmelding - og me treng deg på laget! No kan du velge din dugnadsvakt til årets største begivenhet på Kuventræ!

VELG DUGNADSVAKT TIL OS KIWI BAMA CUP 2023

For alle dykk med barn fra 6 - 12 år i klubben, er det 1.-3.september under Os Kiwi Bama Cup at årets dugnad blir gjennomført. Det er organisert slik at alle husstander må gjennomføre ein vakt for kvart aktive barn i denne alderen, men maks to vakter per husstand. I tillegg må alle ta med seg 1,5l vaffelrøre (det lettaste er å bringe det med i ein brusflaske).

Det er ekstra kjekt at vi i år også kan tilby digital påmelding, der dykk kan velge den vakten som passer og er ønskelig, men OBS! Det er maks antall vakter på kvar post. Her er det "førstemann til mølla"! Er du kjapp med å melde deg på, får du det du ønsker mest. 

Er det grunner som gjer det blir vanskelig å stille, send snartleg mail til marita@osfotball.no så finner vi ei løysning! 

Bedre saman - velkommen på dugnad! 

os-turn-fotball-logo-564BC9439E-seeklogo.com.png

 

Annonse: