Nære poeng for damelaget

Det såg lenge lyst ut for poeng etter at Vy Nguyen hadde sendt damene våre i 2-0 føring i helga. Dessverre snudde gjestane kampen i løpet av den siste halvtimen.

Damelaget tok denne helga i mot Klepp 2 til kamp om nye poeng i 2.divisjon. Begge lag stod utan poeng etter dei to fyrste seriekampene, og det låg dermed an til eit spennande oppgjer.

- I denne kampen gjorde vi en del bra ting ganske lenge.
Vi er ganske bra i strukturen og kommunikasjon i 1. omgang. Vi er også ganske flinke til å sette fart framover med midtbanen og angrepet når mulighetene kommer i denne omgangen. Og vi leder 1-0 til pause, som er meget bra
, uttaler hovudtrenar Ørjan Sandal.

Vy Nguyen sendte Os i leiinga etter eit praktfult frispark frå langt hald etter 18 minutter. Den lynraske angriperen var også frampå tidlig i 2.omgang og dobla leiinga. Dessverre reduserte og utlikna gjestane med to raske nettkjenninger like etter, før Klepp fullførte snuoperasjonen i det 77 minutt.

- I 2. omgang går vi tidlig opp til 2-0. Men i denne omgangen faller vi alt for mye ut av strukturen, og kommunikasjon blir fraværende. Dette er en konsekvens av at vi blir sliten, og da faller også konsentrasjonsnivået.
Dermed taper vi kampen 3-2. Men kjekt å se i denne kampen, at så lenge vi er der vi skal være i hodet og kropp, så prestere vi ganske brukbart,
avslutter Sandal.

Neste kamp for damene våre er torsdag 12.mai kl. 20:15 mot Loddefjord på Alvøen. Loddefjord står med eit poeng etter tre kampar, så dette blir eit nytt spennande oppgjer. Bli med og støtt damene våre!