Os Turn Fotball er «Årets KIWI-klubb»

I sterk konkurranse med klubber fra hele landet, ble Os Turn Fotball utnevnt til «Årets KIWI-klubb». Det ble annonsert under et arrangement på Ullevaal Stadion lørdag kveld.

– Det føles veldig fint. Det er ekstra kjekt, fordi vi har så godt samarbeid med KIWI lokalt. Jeg føler det er gjensidig respekt, hvor begge parter ønsker det beste for hverandre. Det betyr mye i et lokalsamfunn, forteller Elisabeth Nedrelid, som er kioskansvarlig hos Os Fotball, om hvordan det føles å vinne prisen.
 
– Det å skulle utnevne en klubb som «Årets KIWI-klubb» har vært en svært vanskelig oppgave. Vi i KIWI er så heldige at vi får samarbeide med masse dedikerte og lidenskapelige mennesker med hjerte for idretten over hele landet. Men da alt var summert opp, var det umulig å komme uten om Os Turn Fotball. De er en fantastisk klubb, vi er heldige som får samarbeide med, roser Espen Eriksen, sponsorsjef i KIWI. 
 
KIWI har et stort sportshjerte, og er spesielt tungt inne som sponsor i fotballen. Et av deres største satsningsområder er KIWI BAMA-CUP, som i 2022 ble arrangert av 40 ulike klubber over hele landet. 
 
– Cupen på Os var et fantastisk arrangement, og et kroneksempel på hvordan en KIWI BAMA-CUP skal gjennomføres. For oss i KIWI var det ekstra gøy å se hvordan Os la til rette for vår aktivitet. De fikk oss til å føle at vi var ønsket og inkludert, som en naturlig del av cupen. De KIWI-ansatte som var til stede, kunne ikke få rost klubben, cupledelsen og ikke minst de frivillige nok, forteller Eriksen. 

Juryens begrunnelse: 
Os Turn Fotball har utmerket seg som en positiv og god samarbeidspartner. Klubben har i liket med KIWI sunne verdier, som går igjen i alle ledd i klubben, fra topp til bunn. Under KIWI BAMA-CUP gjør klubben en ekstra innsats, og tilrettelegger blant annet for et eget sponsortelt, slik at KIWI får vist seg frem for spillere og tilskuere.  

Det gode samarbeidet kommer også til syne med KIWI Fotballskule, som arrangeres i vinterferien. Det er et fantastisk tilbud til barna, som vi i KIWI er stolte av å få være med å arrangere. 

Klubben fekk i forbindelse med utmerkelsen et gavekort på 10 000kr. Det er me veldig takknemlige for, og er øremerket frukt og grønt til klubbens medlemmer!

 
Nytt samarbeid i vinterferien 
 
Det er ingen tvil om at samarbeidet mellom KIWI og Os Turn Fotball er tett og godt. Det får fotballglade barn i området nyte godt av allerede i vinterferien. Da arrangeres nemlig KIWI Futballskole på Kuventræ.

– Det hadde ikke vært mulig uten KIWI. Vi har et fantastisk samarbeid spesielt med butikken i Idrettsvegen, men alle butikkene i nærområdet stiller opp, om vi trenger hjelp. Et eksempel på det er da vi arrangerte cup, og klarte å gå tom for pølser. Det ble nesten kamp mellom butikkene for å stille opp for oss. Det gjør at vi føler oss ønsket, og det er et sterkt samhold i nærområdet vårt, mellom klubb, butikk og kjøpmann. Det betyr mye. Nå vet vi de gleder seg til å bidra til fotballskolen i vinterferien, forteller Elisabeth Nedrelid. 


– Vi gleder oss til å få være med å arrangere fotballskolen i vinterferien. Vi skal bidra med sunne og gode matvarer, slik at barna får den næringen de trenger. Det blir høy aktivitet og mange barn i aksjon, så da er det viktig med godt påfyll mellom øktene, slik at energien holder hele dagen, slår Eriksen fast. 

Me gratulerer også Nore Neset med pris som årets nykommer! 

– Vi hadde ei veldig kjekk helg saman med Nore Neset-duoen, og vil gratulera dei med både ein god cup og ein fin pris, seier arrangements- og kioskansvarleg Elisabeth Nedrelid i Os Fotball.

Annonse: