Påmelding til MagnorVinduet Fotballskule i somarferien!

Få ein strålande start på sommarferien med lærerike og morsame dager på MagnorVinduet Fotballskule 21.-23.juni 2023!

Påmelding: MagnorVinduet Fotballskule 2023

 

Tradisjon tru inviterer me i samarbeid med generalpartneren vår, Magnor Vinduet, til fotballskule for born og unge i alderen 1-10.trinn i veka etter skuleslutt. Fotballskulen går av stabelen onsdag 21.juni til fredag 23.juni, og har avspark alle dagar kl. 09:00 og blir avslutta kl, 14:15. Det vil vere mogleg å levere bornet/borna dine mellom kl. 0800-0900 og hente mellom kl. 1400-1500. 

Deltakarane vil få lærerik og morosam rettleiing frå A-lagsspelarar på dame- og herrelaget, samt mange av klubbens dyktige trenarar. 

Keeper-trening

Det vil på fotballskolen også vere eit tilbod om keeper-trening til ivrige keepere, eller born som ynskjer å prøve det ut. 

Diverse informasjon


Alder
Tilbodet til MagnorVinduet Fotballskule gjelder alle born og unge som har gått i 1. til 10. klasse i skuleåret 2022-2023. Det blir tilpassa aktivitet og trening for dei ulike aldersgruppene.

Vekeplan
Fotballskulen vil inneholde temadager med fokus på 1vs1 ferdigheit, pass and move og skåringsferdigheit. I mellom vil det bli lagt tilrette for mykje variert leik og moro med fokus på samarbeid og trivsel.

Mat og drikke
Alle deltakere får servert lunsj og drikke kvar dag med frukt og smoothie til avslutning.

Kle deg etter vêret
Me vil i all hovudsak vere ute heile dagen og nytte det flotte idrettsanlegget på Kuventræ. Kle deg derfor etter vêr og vind og kom ferdig skifta til fotballskulen.

Pris
Pris per spelar er 750kr.

Påmelding
Bindende påmelding til MagnorVinudet Fotballskule og all registrering skjer via deltaker.no. Påmeldinglenke: MagnorVinduet Fotballskule 2023

Første mann til mølla
Første mann til mølla-prinsippet gjelder og det er begrensa antall plasser.

Me skal gjere vårt aller beste for at det blir tre morosame og lærerike fotball-dagar på Kuventræ! 

Hjarteleg velkommen til MagnorVinduet Fotballskule 2023!

magnorvinduet-538x93-1.png

 

Annonse: