Solid oppgradering på Kuventræ

Ny kiosk med toalett og sosialrom skal stå klart til hausten

- Dette blir fantastisk! Me har lenge hatt planar om å oppgradere kiosken, så har det no utvikla seg til å bli eit utrulig kult fellesprosjekt med mange av samarbeidspartnarane våre.

— Endre Brenne, dagleg leiar.

Kiosken har i mange år vore ein fantastisk møteplass for alle våre medlemmer og besøkende. Den har vore sentral i alle våre arrangement, og eit bindeleddet mellom spelarar, supportarar og frivillige. No er det tid for oppgradering med større lokaler, toalettfasiliteter og sosialrom i 2.etasje, til glede for alle med tilknytning idrettsanlegget vårt - og med oss på laget har me fantastiske samarbeidspartnar!

- Det blir eit storstilt bygg med ny kiosk, toaletter for herrer, damer og personer med nedsatt funksjonsevne, og eit flott sosialrom med panoramautsikt utover anlegga i 2.etg. No har me fått byggetillatelse, den gamle kiosken er vekke og det fyrste spadetaket er teke - me gler oss til fortsettelsen, seier dagleg leiar Endre Brenne før han fortsetter.

- Dette har vore ein veldig positiv prosess mellom klubben og næringslivet. Me har verkeleg med oss ein rå gjeng med fantastiske lokale entreprenører og samarbeidspartnarar - det er me utruleg taksame for!

Med oss på laget er:
Magnor Vinduet
Leigland Bygg

Vestland Bygg & Entrepenør
Alutec
Fløysand Tak
Sperrevik Elektro
Rørleggermester Stig E Nilsen
Montér Os Byggsenter
Lekven Entrepenør
Lekven Bygg og Eiendom
Johs Sælen og Sønn
Betonggulv
Brødrene Borgen
Os videregående skule
Ask Transport

Kiosk-sponsorer-1024x658
3D-bilete av den nye kiosken

Brenne fortel også at den gamle kiosken har blitt drifta på ein strålande måte i mange år, og verkeleg gjort sitt for at folk skal ha det fint på Kuventræ.

Vil du vere med å bidra? 

Spleis
Me skal reise bygget på dugnad, og dersom du har moglegheit og ynskjer å støtte det nye bygget er me utruleg takknemleg for det! Me har oppretta ein spleis der alle bidrag settes stor pris på. 

Spleis: Ny kiosk på Kuventræ Tusen takk for bidrag! 

Pantedugnad
I tillegg kan du ta vare på miljøet, og støtte Os Fotball og bygging av ny kiosk, med å delta på pantedugnaden til klubben. Under trappa til klubbhuset er det laga til pantebod der ein kan putte posar med tomflasker oppi. Har du store søpplesekker så tek me gjerne i mot dei og, sett dei i ei garedrobe eller utanfor døra i klubbhuset. Me ordnar resten!

Me henter også panten heime hos deg om det er eit ynskje! Send mail med adresse og telefon til endre@osfotball.no eller 90724338. -

No gler me oss til å utvikle det gode arbeidet vidare med nye fasiliteter, som etter planen skal vere klart til hausten!

Skjermbilde-2021-05-03-kl.-16.08.46-1024x939
Den nye kiosken i 3D-format.

Annonse: